Вандалско нападение бе извършено срещу канцеларията на председателя на консервативната партия

...
Вандалско нападение бе извършено срещу канцеларията на председателя на консервативната партия
Коментари Харесай

Вандали нападнаха френски политик, подкрепящ пенсионната реформа

Вандалско нахлуване бе извършено против канцеларията на ръководителя на консервативната партия " Републиканците " Ерик Сиоти , в опит да го принудят да блокира пенсионната промяна на френския президент Еманюел Макрон, съобщава Асошиейтед прес.

Сиоти разгласява в Twitter фотография на канцеларията си, намираща се в град Ница, чийто прозорец е бил разрушен от хвърлен камък.

Вандалите са надраскали и думите " вотът или камъкът ", визирайки двата вота на съмнение на държавното управление, които би трябвало да бъдат гласувани през днешния ден в долната камара на Народното събрание.

Cette nuit ma permanence a été caillassée.

Les nervis qui ont fait ça veulent par la violence faire pression sur mon vote lundi.

Jamais je ne céderai aux nouveaux disciples de la Terreur.
— Eric Ciotti (@ECiotti)
На фона на стачки и митинги против плануваната от държавното управление пенсионна промяна и преди значимото гласоподаване в Народното събрание, което следва в понеделник, френският президент Еманюел Макрон даде обещание да отбрани депутатите, изправени пред закани поради поддръжката си за неговия опит за увеличение на възрастта за пенсиониране.

Други подкрепящи пенсионната промяна публични лица също оповестиха за вандализъм или опити за заплашване през последните дни.

В отговор Макрон е разговарял с ръководителите на двете камари на Народното събрание, с цел да удостовери поддръжката си за всички депутати. Той е декларирал, че държавното управление е готово да вземе нужните ограничения за отбраната им, заяви президентството.

Освен това Макрон е изразил още веднъж желанието си проектозакона " да доближи края на демократичния си път в подтекст на почитание към всички ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР